Új vezetők az Europapier divízióinak élén

 

 

Mi az Europapiernál biztosítjuk a kreatív kibontakozás lehetőségét kollégáink számára, így egyedi árképzésnél, akciónál, vagy kampánynál végig lehet vinni az egyedi ötleteket, miközben támogatásra találnak az innovatív megoldások, javaslatok is. A piacvezető pozíciót szakmai tapasztalatokkal, illetve villámgyors árajánlatkészítéssel és logisztikával tudjuk megőrizni, míg a nemrég vagy újonnan indított higiéniai, ipari csomagolástechnikai, nyomdai és irodai termékeket értékesítő divíziókat magasan képzett munkatársainkra bízzuk.

 

Németh Márk, a higiéniai termékek értékesítési vezetője 2016 óta munkatársa a vállalatnak és két éve vezeti jelenlegi divízióját. A professzionális higiéniai termékgyártó Tork világmárka hazai stratégiai partnereként szolgálják ki takarító cégek, közületek, iskolák, irodaházak, és vendéglátóhelyek igényeit. Úgy véli, az innovatív és korszerű megoldásokkal kellően hatékony megoldást kínálhatnak az ügyfeleknek. Ugyancsak kiemelt jelentőségű, hogy a Tork segítségével megfelelő ökológiai minősítéssel rendelkező termékeket kínálhatnak, és van egy erre az évtizedre vonatkozó komplex fenntarthatósági stratégiájuk is. A szakértő jelezte: mindennek komoly szerepe volt abban, hogy hét évvel ezelőtt indítva is sikeres tudjon lenni és maradni az új üzletág, hiszen a higiéniai szegmensben hatalmas verseny alakult ki az elmúlt néhány évtized során.

„A higiéniai szektorban önerőből fejlődve és úgy tudtuk elérni a jelenlegi eredményeinket, hogy szakmailag vizsgáljuk a beérkező igényeket, amelyeket személyes felmérés és egyedileg kidolgozott ajánlat követ. Ezzel, illetve egyedülálló logisztikával: 24 órán belüli szállítással tudtunk megerősödni a piacon, ami további tapasztalatot, energiát és jövőképet ad.”

 

 

 

Kantár Ibolya az ipari csomagolások termékfelelőse, 2022 szeptembere óta. A dobozok, hullámtermékek, kézi és gépi fóliák, élvédők, pántszalagok, térkitöltők és ragasztószalagok tartoznak ezen üzletág portfóliójába. Ezeket a termékeket a frissen indult divízió - a meglévő partnereinken kívül - termelőknek, kereskedőknek, vendéglátóknak és viszonteladóknak értékesíti, egyelőre mikro-, kis- és középvállalkozások szintjén, de folyamatosan keresik a bővülési lehetőségeket. Ez a jelenlegi gazdasági viszonyok között is fontos cél, annak ellenére, hogy rájuk ugyanúgy hatással vannak a gyártók kiszámíthatatlan árképzései. Bár ilyen körülmények között nem egyszerű, arra is igyekeznek kiemelt figyelmet fordítani, hogy mind ők, mind pedig a partnereik környezettudatos termékeket használjanak, így ezeket próbálják jobban promótálni.

„A one-stop-shop, vagyis mindent egy helyen vásárlás elv jegyében igyekszünk az ipari csomagolásokat is népszerűsíteni. Egyértelmű kényelmi funkció lehet az, hogy ha megvásárolják tőlünk a nyomdai, az office, digitális vagy higiéniás termékeket, akkor az már majdnem teljes körű igénylefedést jelenthet az ipari csomagolással kiegészítve.”

 

 

Kócsó Tamás a nyomdai és irodai papírok értékesítési- és marketing vezetője. Bár ezt a pozíciót csak néhány hónapja tölti be, 2002 januárja óta dolgozik az Europapier csoportnál. Pályafutását nyomdai- és irodai papír üzletkőtőként kezdte, majd ezt követően több mint 10 évig vezette az irodai papír üzletágat. A jelenlegi munkakörében nyomdák, digitális nyomdák, könyvkiadók, marketingügynökségek, valamint irodaszer viszonteladók és papír-nagykereskedések tartoznak hozzá. Az elmúlt időszakban nagy szerepet vállaltak az ellátási láncok akadozásának áthidalásában: stabil raktárkészlet biztosításával segítenek kiszámíthatóbbá tenni az ügyfelek ellátását és költségeit. A beszerzések során ebben a divízióban is olyan gyártókat preferálnak, akik komolyan veszik a fenntarthatósági szempontokat, és kerülik azokat, akik kétes eredetű forrásból származó cellulózból gyártanak papírtermékeket.

„Piacvezető pozícióban vagyunk, és ennek minden előnyét, lehetőségét kihasználjuk. A legnagyobb és legbiztonságosabban elérhető készlettel rendelkezünk, mely stabilitást tud nyújtani ügyfeleinknek! Ezenfelül nagy tapasztalatú, jól képzett kollégák magas színtű szakmai támogatással segítik vevőink munkáját, melynek fontos része a gyors reakcióidő, például az árajánlatkérésekre.”