Tervezze meg jövőjét

Számolja ki, milyen környezetvédelmi megtakarítást (pl. alacsony CO2-lábnyom) érhet el a mi ökológiai papírtermékeinkkel; használja a lejjebb található környezetvédelmi kalkulátorainkat.

MOHAWK KÖRNYEZETVÉDELMI KALKULÁTOR

Önnek csak néhány paraméterre van szüksége: írja be, hogy mennyi papírt akar felhasználni a projektben, vagy hány százalék újrahasznosított papírra van szüksége, illetve hogy kezelt, vagy kezeletlen papírra gondola-e. Az így kapott eredmény megmutatja az elért környezetvédelmi eredményeket, így Ön a szükségleteihez ökológiailag megfelelő papírt választhatja ki. A kedvező eredményt vállalata nyomtatott termékein is bemutathatják.

Environmental Paper Network papírkalkulátor

A kalkulátor segítségével felmérhető, hogy milyen előnyökkel jár a jobb minőségű papír kiválasztása. A papírkalkulátor bemutatja, hogy egyes papírfajták teljes életciklusuk alatt milyen hatást gyakorolnak a környezetre.

Ha kevesebb papírt használunk, növeljük az újrahasznosított papírok mennyiségét és más területeken is korszerűsítünk, óvjuk az erdőket és a fákat, takarékoskodunk a vízzel és az energiával, és csökkentjük a környezetszennyezést, valamint a zilárd hulladékok mennyiségét.

Készítsen Ön is olyan közérthető jelentést, amely segítséget nyújt vállalatának, lakókörnyezetének, non-profit vagy egyéb szervezeteknek a jobb minőségű papírtermékek kiválasztásához, és a környezetvédelmi eredmények összegzéséhez.

» Tovább az Environmental Paper Network papírkalkulátorra