Tork karbonsemleges adagolók

 

Fenntartható higiéniai menedzsment:

A Tork töltőanyagok és adagolók hozzájárulnak az emberiségre és a bolygóra gyakorolt negatív hatások csökkentéséhez. Olyan kiemelt témák állnak figyelmünk fókuszában, amelyek számunkra, valamint az Ön vállalkozása és ügyfelei számára is fontosak, a tanúsított rostszálaktól kezdve a megújuló csomagolóanyagokon, a tömörített termékeken és a kisebb fogyasztáson át az olyan újrahasznosítási programokig, mint a Tork PaperCircle®. Mindeközben az emberekre is odafigyelünk – mindenki számára hozzáférhető és egyszerűen használható higiéniai megoldásokat fejlesztünk.

Így segítünk az embereken és a bolygón is.

A Tork adagolók széles választékának elismert jellemzője a higiénia, a tartósság, az innovatív funkcionalitás, az egyszerű használat és a fogyasztás szabályozása.

Megbízható partnerként és a világ vezető professzionális higiéniai márkájaként a Tork fenntartható higiéniai menedzsmenttel javítja üzleti teljesítményét.

Tork karbonsemleges adagolók:

A termékkínálaton belül Európában (Franciaország kivételével) 2023 májusában már 27 meglévő Tork adagoló rendelkezett karbonsemlegességet igazoló tanúsítvánnyal. Ezeknek az adagolóknak a széndioxid-kibocsátása a teljes életciklusuk* során – a nyersanyagoktól az élettartamuk végéig – csökken és kompenzálódik.
Minden karbonsemleges adagolót tanúsítottan megújuló villamos energia felhasználásával állítunk elő, a fennmaradó szén-dioxid-kibocsátást pedig tanúsított klímavédelmi projektekkel kompenzáljuk. Az adagolók ezenfelül többféle fenntartható töltőanyaggal kompatibilisek.